Last van VliegAngst?

In enkele sessies vrij van VLIEGANGST!

Hoe zou jouw leven zijn zonder vliegangst?

Je kan op reis naar waar je maar wilt, je kan zelfs met een stuntvlieger een vlucht maken in Nieuw-Zeeland, of is dit net iets teveel? Jij geniet van het landschap in delen van de wereld waar je altijd al naartoe hebt willen reizen. En dit na een aangename vlucht- ook al was er turbulentie- want je hebt geen beetje angst gehad in het vliegtuig! Je hebt zonder hartkloppingen je vlucht doorstaan, omdat jij, bewust en onbewust, weet dat de piloot en het vliegtuig jou veilig naar jouw geliefkoosde bestemming brengen. 

Je wilt van je vliegangst af !

Als je naar de andere kant van de wereld op reis wilt of naar eender welke plek waar je het vliegtuig voor nodig hebt, wat dan? Je bent bang om te vliegen, je krijgt het benauwd bij de gedachte dat je op een vliegtuig moet stappen, het lijkt een onmogelijke drempel om te nemen, tenzij je door de hel gaat van de vele paniekaanvallen die je bij vroegere vliegervaringen hebt moeten doorstaan. Daarom kijk je dan maar naar documentaires over mooie reizen, over die safari in Afrika die je al je hele leven wilt doen… De vliegreizen heb je noodgedwongen uit jouw agenda geschrapt… en daarmee ook een lijstje met dromen en verlangens… De hunkering echter, die blijft en steekt nu en dan de kop op. Je weet echter niet wat te ondernemen om van die angst af te geraken.

Een leven vrij van vliegangst

Jij vertrekt binnenkort op reis naar Afrika. Je hebt slechts twee weken tijd en je wilt toch heel wat van het land zien. Daarom heb je een reis geboekt waarin je – de ene keer met een propeller vliegtuig, de andere keer met een sportvliegtuigje – tochten zult maken over het prachtige landschap. Je hebt nu ook jouw droomjob te pakken. Een job waarbij je heel vaak op reis gaat en het vliegtuig neemt. In de zomer houdt niets jou nog tegen om je dochter te  bezoeken die in Australië studeert. Je kijkt er al naar uit om ook daar het vliegtuig te nemen en te genieten van het prachtige uitzicht op Ayers Rock… Je voelt je voor het eerst in je leven echt vrij!

nooit meer vliegangst