Ik ben Wim Heinkens, NLP coachTM. Ik help mensen op hun pad naar hun welverdiende vrijheid. Daarmee bedoel ik: ik help hen van hun angsten af, opdat zij er nooit meer last van hebben. Over welke angsten gaat het : vliegangst, schrik om te bellen en bang zijn voor lieve diertjes zoals muizen, kikkers, honden, katten, enz….. Ik heb mij gespecialiseerd om mensen van deze angsten af te helpen en beschik daarvoor over een hele toolbox aan hulpmiddelen. Deze toolbox stelt mij in staat om mensen op maat te behandelen zonder dat zij hun angst moeten herbeleven en zonder dat zij er in detail over moeten vertellen.

Na het afronden van de coaching ben je niet meer geremd in jouw privéleven en werkomgeving. Jij voelt je vrijer in jouw leven. Om mij in dit alles te bekwamen, heb ik drie jaar training gevolgd bij twee topcoaches. Ondertussen heb ik al verschillende mensen van hun angst af geholpen op maat van de klant. Nu ik over deze kennis beschik, vind ik het heel belangrijk om ze toe te passen, zeker als je merkt hoeveel mensen er last hebben van hun angsten. Daarom wil ik jou ook mijn diensten aanbieden.

Mijn Missie

Mensen helpen groeien.
Mensen hun harmonie helpen (terug)vinden.

Mijn Visie

Zoveel als mogelijk mensen helpen groeien naar een evenwicht in hun leven.

Mijn Mensvisie

Mensen willen vooruit, willen groeien en weten niet goed hoe daar aan te beginnen. Dat duwtje in de rug, het pad dat moet beschreven worden, een hindernis dat moet verdwijnen, een doel dat duidelijk moet gemaakt worden in de mensen hun eigen betekenis. 

Mijn Waarden

  • Familie
  • Doelgericht
  • Resultaat
  • Authenticiteit
  • Ethiek en Respect
Vrijheidscoach Wim Heinkens
vrijheidscoach
certificaties